Post by rossdabburgmarke on Feb 16, 2022 16:45:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب منابع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
در کل خوب است
وقتی نصب تمام شد..سیستم می گوید..این بسته نامعتبر است..
غاتیا
خرید زدم اس ام اسشم مونده پول و کسر کرد از حساب ؟؟؟😡😡😡😡
عالی عالی عالی عالی عالی اندازه ی پنج ستاره
بسیار عالی
عاااااااااااااااااآاااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی
Epic Heroes War: Super Heroes Abenteuer ixpz
فوق العاده
خوبه، اگه بهت پنج ستاره بدم شما به نقد من پاسخ نمی دهید 😂 ههاها.
تجهیزات تقویت کننده فعلی را خریدم و هرگز آن را دریافت نکردم، چون تا آن لحظه از بازی لذت می بردم به آن امتیاز بیشتری می دادم
بازی خوب است نیاز به محتوای بیشتر، پوستهها، چت جهانی چیزهای بیشتری برای سفارشیسازی قهرمانان ایجاد قهرمان و غیره دارد.
بسیار عالی
خوبه
خوب است
چه هک سرور کار نمی کند، شما گفتید که اکنون خوب است
Epic Heroes War: Super Heroes Adventure xdn
این بازی خوب است و هر زمان که بخواهیم می توانیم جواهرات بخریم. نمایش خوب است و نقشه های زیادی دارد. من این بازی را خیلی دوست دارم.
Epic Heroes War: Super Heroes Adventure flx
Queen's Quest 4: Sacred Truce Äventyr lnr
😅👌👌👌👌😅 فوق العاده
این فقط یک بازی است و اگر کسی بخواهد خوب بازی کند، شما در بازی پول زیادی را طلب می کنید
عالی است اما برای برنده شدن نیاز به فداکاری زیاد و بیشتر شبیه پرداخت هزینه است. لطفاً قهرمانان بیشتری بسازید زیرا وقتی از یک قهرمان هر بار استفاده می کنید خسته کننده می شود
خیلی توف برای به دست آوردن جواهر و مخروط یه کاری بکنید لطفا
عالیه ولی اصلا نمیشه بازی آنلاین کرد نمیفهمم این عصبانیم میکنه برا همین یکی کمتر دادم لطفا یکی بهم بگه چجوری میتونم برا نبرد آنلاین ثبت نام کنم تروخدا بگین.
سابتو
کنترلر ظالمانه برای گوشی، کنترلرهای قدیمی را برگردانید
من عاشق این بازی هستم اما به نظر می رسد بدون خرید من نمی توانم در جنگ ها پیروز شوم
عالی بود
بازی خوبیه بدک نیست باحاله
5 ستاره تا 3 ستاره
Epic Heroes War: Super Heroes Adventure ztkx
من حتی نمی توانم بازی را بازی کنم، درست وقتی بازی را باز می کنم خراب می شود.
بعد از اینکه Thanatos را دریافت کردید، خیلی خسته کننده است، مجبور شدم بازی دیگری را برای بازی پیدا کنم، شما باید جواهرات و طلا داشته باشید تا با دیگران همگام شوید. این بی معنی است
بهترین
حماسه کد
سلام آقا من طرفدار بزرگ شما هستم شما این بسیار زیبا را ایجاد کردید، با تشکر از divmode برای این بازی شگفت انگیز. با تشکر
بازی عالی است اما ویدیوهایی برای بدست آوردن قهرمانان جدید در دسترس نیست
مطمئن نیستم
این بازی بهترین است و مرد سایه من اکنون طلایی است، اما لطفا ارتقاء قهرمانان را آسان تر کنید
خوب