Post by rossdabburgmarke on Feb 16, 2022 16:27:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trucurile cresc punctele ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Frumos joc. Îmi place varietatea
👌👌
Este un joc foarte frumos imi place
Acest joc este foarte fantastic
Nu pot juca pentru că nu poate continua doar cu 25%.
Super tare😍
Dar sănătatea se pierde devreme
Excelent, vă rog să creați mai multe ca acesta, aveți totul corect și v-ați gândit la toate pentru a face jocul acestui joc atât de plăcut. Este cu siguranță o plăcere să joci jocurile tale și este adevărat că se face în dragoste
Nu pot trece de un nivel chiar și atunci când îți folosești toate sporurile!!😠😠😠
Cooking Party : Food Fever Аркадни eix
Este ceva în neregulă cu aplicația. Nu se lansează. Te rog actualizează.
Iubește jocul! Singura mea problemă este că îmi cere o actualizare a jocului care nu este disponibilă atunci când dau clic pe actualizare. Acum jocul se îngheață la nivelul meu actual.
Jocul continuă să se prăbușească pe mașina mea
Super
Este un joc distractiv care îmi place să gătesc
Superrrrr
Distractiv
Acesta este cel mai prost joc pe care îl pot juca 10 nivele pe 11 nivel. Cel mai rău eșuez, ceea ce înseamnă că există o limită de timp pentru care au venit atât de mulți clienți, vom eșua și sporurile sunt, de asemenea, o risipă
Experiența este bună. Se bucură cu adevărat..foarte provocator.
Ok joc
Assassino Caçador Ação zduk
Acest joc nu se instalează 😔
Reclame scurte. Ușor să câștigi monede și să obții diamante. Energie, nu vieți. Nu încearcă în mod constant să vândă. În sfârșit!! Un joc pe care l-am putut juca până la sfârșit. Mi-a plăcut să joc acest joc. Mulțumesc.
Acest joc este foarte interesant
Grafica excelentă a jocului este grozavă dacă îți plac jocurile cu mâncare și vrei să te împingi, acest joc este pentru tine.
Deși upgrade-urile costă mult, ele sunt posibil prin vizionarea adăugării și prin urmare dublarea banilor pe care i-ați câștigat. Deci un joc distractiv dacă poți lucra cu acest aspect.
Este foarte frumos să joci... atât de tare și plăcut. Mi-a plăcut atât de mult. Nu am găsit nicio greșeală în ea. deci super aplicație
Cooking Party : Food Fever Arkadspel tus
Acesta este un joc foarte bun.. Îmi place că nu pot să ies din el
Joc distractiv, dar nu primesc toate monedele când mă dublez cu un anunț. Este frustrant să vizionezi videoclipuri de 30 de secunde din nou și din nou pentru nimic. Mi-ar plăcea să văd acest lucru remediat, astfel încât să mă pot bucura în continuare de joc.
Foarte distractiv și ușor de urmărit pentru un jucător de gătit pentru prima dată ca mine. Sunt date instrucțiuni despre cum să gătiți pentru fiecare fel de mâncare individual, așa că îi dau 5 stele. De asemenea, mă bucur că oferă o sumă dublă de monede pentru a viziona un anunț.
Frumos joc super
Acest joc este uimitor, atât de distractiv pe tot parcursul, dar te rog, măcar fă-l puțin provocator, iar nivelurile acestui joc sunt prea mici, te rog să adaugi la niveluri.
Mi-a plăcut jocul până când a început să aibă mai multe erori pe tot parcursul jocului. Vă rugăm să reparați
Foarte frumos jocul ﹰ Îmi place acest joc
Nu funcționează corect și, de asemenea, durează prea mult timp pentru încărcare
Prima petrecere cu ceai este bună, dar când te joci din ce în ce mai mult te-ai obosit. Dar jocul este frumos.
Cooking Party : Food Fever არკადული cuck
44 mi-a plăcut
este distractiv
Cooking Party : Food Fever Arkádové rlk
Distracție și grafică
Nu e dragut
joc foarte frumos... este ușor să câștig diamante și bani... îmi pot face upgrade la aparatele și ingredientele pentru că banii mei pe care i-am câștigat la nivelul anterior nu sunt resetați... îmi place foarte mult să-l joc ori de câte ori nu sunt ocupat...
Un pic prea greu
Acest joc este frumos