Post by rossdabburgmarke on Feb 16, 2022 16:08:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal sok tokent ▞▞▞
▞▞▞ Wild Castle TD - Grow Empire 2022 version ▞▞▞
Nem tud játszani az AFK-val. Meg tudod csinálni, hogy a képernyő mindig bekapcsolva legyen? A napi jutalom offline állapotba kerülhet. Növelje arany ⛤⛤⛤⛤⛤
Nagyon szórakoztató, nincsenek hirdetések 3 másodpercenként. Szép grafika is
Személyre szabott játékhíreid - Steam Hírközpont
Igazi szórakoztató játék. Egyelőre nem sok hirdetés. Könnyen továbbítható és frissíthető karakterek.
Körülbelül 3-4 napig szórakoztató volt. Egyszerűen unalmassá válik. Ugyanaz, újra és újra és újra.
Wild Castle TD - Grow Empire Žaid. automat. geo
MENNYORSZÁG Archives - koppeln
Szórakoztató TD-játék, amely gyorsan jutalmazza Önt.
Kinyitottam a jetit, de sehol. Hasonló a növekvő kastélyhoz, de sokkal jobb a grafika. A hiányzó csillag csak egy dologra való... A tennivalók, a vásárlás és a frissítés hiánya. Jelenleg frissítem a játékot, de még nem látom, mi történt. Ha jobb, visszajövök, és hozzáadom az extra csillagot
Nagyszerű, de lehetne jobb is, ha több előre beállított/kitöltési lehetőség van a hősök számára akár hullám, akár léghajó hullámokhoz.
Russell 3000 Index membership list - StudyLib
Remek játék, bárcsak olyan támadást kaphatnék, mint egy íj vagy számszeríj, amely automatikusan tüzel
Miután 6 hónapig nem játszottunk, csak 2 új hős és 1 új felszerelés került hozzáadásra. Van egy új "pokol" mód is, amely valamilyen oknál fogva havonta egyszer, vagy még csak nem is olyan gyakran. A játék felhasználói felülete is rendkívül gyenge. A páncél 2 hős közötti váltás folyamata a következő: (minden lépés egy koppintás) 1. hős, páncéljuk "eltávolítása", x, x, 2. hős, páncéljuk "eltávolítása", x, páncél újra, és végül válassza ki a páncélt. páncél. Ez több mint 10 koppintás egy egyszerű feladathoz, és a mellkasnyitó animációjuk olyan lassú
p2w
Jó.
Ez egy ideig szórakoztató, ahogy több védelmet és különböző készségeket ad hozzá. De a tényleges harcnak nincs igazi változatossága, és hamarosan ismétlődővé válik. Egy toronyvédelmi játék, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan előrelépjen a toronyvédelem részen? Szerintem ez mindent elmond.
Kérem, javítsa ezt a játékot néhány hozzám hasonló ember, aki nem akar várni, nem fogja élvezni ezt, pls javítsa ezt
Meh
Sausage Wars.io Arkada skcn
Camelot APK - Legújabb Verzió 2.5 - Androidos Alkalmazások Játék
Letöltés Empire Defender TD: Tower Defense The Kingdom Rush APK Androidos Eszközökhöz - királyság torony védelmi játék? lesz egy
Az igazán jó játéknak csak az a hátránya, hogy a játékboltban minden tényleges készpénzt igényel, de mit várna el
Nagyon unalmas már az első 2 óra után.
Jó idő gyilkos, egyszerű mechanika...
Fantasztikus játék. Nem jelenítenek meg hozzáadásokat, hacsak nem úgy döntesz, hogy megnézel egyet néhány extra érméért! Nagyon örülök, hogy ezt a letöltést választottam. Csak így tovább fejlesztők!!!
Rosszul néz ki
Szeretem a játékot, de a karakter alatt felsorolt képességek használatához a mana költségére van szüksége. Szüksége van az alábbi tételek alatt felsorolt frissítések költségeire is.
Frissítő fogás a műfajban, még ha nem is a kerék újrafeltalálásáról van szó. A mechanika tiszta, a csiszolás várható, de a viszketésemet kielégíti.
A szórakoztató játék az első órában azután, hogy csak őrlődik az értelmetlen fejlődéssel
Wild Castle TD:A Grow Empire Tower Defense egy játékterem, Tower Defense és egyjátékos videojáték, amelyet a Crunchy ... Android. Videók és képernyőképek
Egész szórakoztató.
Meglehetősen egyszerű, de szeretem az építési folyamatot, ez egy szép játék a rögzített háborús stratégiához
Az alkalmazás nem menti az előrehaladást, és nem engedi, hogy betöltsem a régi fiókot ugyanazon az eszközön.
Ez pontosan ugyanaz, mint a Grow Castle, eddig egyetlen eltérést sem találtam, kivéve a 3D-s szerkesztést: most tudtam meg, hogy a Grow Castle 2016-ban jelent meg, ez pedig 2020-ban.
Ez nem egy TD játék. Ez csak egy üres játék. Ami még rosszabb, ez egy tétlen játék, amelyet offline nem lehet tétlenül használni. "Játszani" kell, ami abból áll, hogy automatikusan üresjáratban nézed a játékot. Nincs stratégia vagy taktika. Csak tétlenül tovább, és frissíts, és a legjobb lesz a szint.
A Grow Castle-ból mindent lemásoltak, valamivel jobb grafikát tettek rá, és átnevezték a hősöket. Valaki más kemény munkájának kirívó kivágása, akárcsak a legtöbb mobiljáték.
Booooooring
Leköt!
Wild Castle TD - Grow Empire არკადული nut
Grafikailag gyönyörű játék, de a tartalom megegyezik a GROW CASTLE játékkal.Bár csak 2 csillagot tudok adni egy ilyen tartalomra, mert elég unalmas ugyanazt a játékot újra és újra játszani. Ha átdolgozza a hős és a torony képességeit, akkor érdekes lesz a Grow Castle-t játszó játékos számára, hogy játssza ezt a játékot.
Eddig jó.
Tele hibákkal. A pénz a legfontosabb a játékban, de a hibák miatt nem tudsz keresni. Írtam néhányszor a fejlesztőnek, nem kaptam választ. Eltávolítás!
ez a játék átvert a vásárlásommal. Ne vásároljon semmit ebből a játékból, elviszik a pénzét, és soha nem adják meg a vásárlást. ÁTVERÉS!!!!
Szórakoztató játszani, egyszerű és pihentető
Igazán laza játék szeretem .. de kérem, nagyon nehéz fizetni, kérem.. kérem .. ez egy nagyszerű játék, de lazítson egy kicsit a vásárlásokon .. adjon több cuccot az új játékosoknak és a régieknek, hogy az emberek játszani akarjanak.
Rendkívül unalmas, a fejlődés érzése nélkül. Nem kapom a 4,6-os értékelést
Wild Castle TD - Grow Empire آرکید pqr
Videojáték katalógus : Kiadók - Colnect
Tökéletes!
Vegyes érzelmeim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban. Nem bombáz hirdetésekkel, és fizetés nélkül is sokat fejlődhet. Fokozatosan azonban nyilvánvalóvá válik, hogy a fejlődés inkább elzsibbasztó, mint szórakoztató. Képzeld el, hogy azon dolgozol, hogy jobb kosárlabdázó legyél, és valóban fejlődsz. Mégis, amikor legközelebb játszani mész, a felni 6 hüvelykkel magasabban lesz. Ez a játék úgy tűnik, így halad előre. Profit, szóval értem, de az ingyenes továbbjutás komoly őrlődést igényelhet.
Nem elégedett a tapasztalattal. A játék időnként összeomlik. Amikor legutóbb játszottam, miután összeomlott, nem töltötte be a fejlődésemet. Mivel csatlakoztam a Facebookhoz, és időnként mentéseket készítettem, a Betöltés utolsó kattintása nem töltötte be a fejlődésemet. Mintha valamiért törölték volna. Maradj távol ettől a játéktól.